Първоначално публикувано от SandoOne
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
По силно тракане н двигателя при палене
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеника ми се чете кълцоневсъщност ако не е понарязвам от време на време почва да пуши много. аз така си оправих пушилките. като карам малко по агресивно
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениезагряла незагряла гааааз. добре че неможе да говори тая кола. щеше да ме пцова кат ме види да отивам кат нея156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениезагряла незагряла гааааз. добре че неможе да говори тая кола. щеше да ме пцова кат ме види да отивам кат нея
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТочно така се прави като загрее и я форсирай 2-3 пъти да и изкараш саждите...Саждите се 'изкарват' под товар. Изакарваш я на магистралата и караш 10-ина минути на 3500-4000к оборота или пак на същите обороти я изправяш на някой по-продължителен баир нагоре
@K1lcone
А тресе ли ти двигателят, докато притраква?_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАко форсираш на място, само си хабиш нафтатаСаждите се 'изкарват' под товар. Изакарваш я на магистралата и караш 10-ина минути на 3500-4000к оборота или пак на същите обороти я изправяш на някой по-продължителен баир нагоре
@K1lcone
А тресе ли ти двигателят, докато притраква?
снощи карах малко и е палих 2-3 пъти и го нямше тва. не го забелязахх
Comment
-
Премери конпресията на колата . Съвет няма да ти е излишноsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеПремери конпресията на колата . Съвет няма да ти е излишноГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Колега моята е със същият двг, и събира 4,4-4,5 литра масло, слагам си Селения, и съм доволен, нема тракане, мился спомена че си след смяна, и нз дали е нормално, но ако си на 7-8к км след смяната е нормално да е по-шумен двг.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение... ако си на 7-8к км след смяната е нормално да е по-шумен двг.
На мен не ми се вярва въобще да от маслото това тракане, по-скоро нещо хардуерно, щом имитира студен дизелов старт при зимни условия._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Просто на някоя дюза и идва времето0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПросто на някоя дюза и идва времетоsigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Дано да не е дюза че ще му се изправи косата ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment